Meny

Montörer sökes

27 april 2018 09:43

Kvalificerade montörer

Vi ser framför oss en positiv försäljningsutveckling och söker därför flera nya medarbetare till vårt produktionsteam.

Rollen som montör

Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag i vår produktion där du monterar och provar våra produkter före leverans. I vissa fall kommer du att besöka våra kunder och utföra service eller reparation hos dem. Våra kunder finns främst inom fordonsindustrin i Sverige, Europa och Asien. Du kommer arbetar både självständigt och i vårt produktionsteam, samt tillsammans med våra säljare och vår tekniska utvecklingsavdelning.

Vi strävar efter flexibilitet och mångkunnighet inom vår montering så att vi kan hjälpa varandra vid arbetstoppar och vi gör alltid vårt yttersta för att leverera i tid till våra kunder.

Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som montör, har teknisk förståelse och är van att läsa och förstå ritningar och sprängskisser. Det är en stor fördel om du har arbetat med elmontage och att du har kunskaper inom mekatronik. Det är även meriterande om du har datavana från medelstort affärssystem samt från Microsoft Officepaketet. Du ska kunna tala bra engelska då resor till kunder utomlands kan förekomma i tjänsten.

Som person är du tekniskt kunnig, positiv, flexibel, gillar ordning och reda samt har ett öga för kvalité. Du trivs med att samarbeta med andra. Vi erbjuder ett inspirerande och omväxlande arbete i en trivsam arbetsmiljö.

Tjänsterna

Heltid, dagtid med placeringsort vid vårt huvudkontor i Skara. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vill du veta mer

Du är varmt välkommen med frågor. Ring Maria Sjöqvist på HR-avdelningen tfn 0511-132 07.

Din ansökan skickar du via e-mail till maria.sjoqvist@eccofinishing.com. Skriv ”Ansökan montör” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är den 31 maj. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.